La porta només s'obre per al teu grup
Un accés amb contrasenya. Cada grup veu únicament els seus propis àlbums i fotografies.
Han passat els anys, però en queden les fotos
Sempre hi ha algú que fa les fotos i algú que les demana tres anys després.
Ara, com a mínim, ja sabem on trobar-les...



Per a amics i famílies que volen guardar el viscut i compartir-lo només amb qui en forma part.
Un accés amb contrasenya. Cada grup veu únicament els seus propis àlbums i fotografies.
Àlbums clars i fàcils d'explorar, des del mòbil, la tauleta o l'ordinador.
Puja les teves fotografies o afegeix un enllaç a un àlbum de Google Fotos des del teu espai privat.